Tuesday, October 16, 2012

türkiye server vpn

türkiye server vpn

 

VPN Nedir?

Sanal özel ağ kelimelerinin İngilizce baş harflerinden oluşur (Virtual Private Network) başta, büyük şirketler, bankalar, oteller, üniversiteler tarafından insanlara sunulan özel ağlara güvenli bir şekilde uzaktan bağlanmalarını sağlar.

Birçok kullanıcı tarafından tercih edilen VPN (Virtual Private Network) mevcut internet altyapınızı kullanarak hem güvenli hemde hızlı bir erişim imkanı sunar. Sanal bir ağ oluşturulan bu sistemde, kendi bilgisayarınızdan başka bir bilgisayarı kullanıyormuş gibi hiçbir yeni ekran açılmadan işlemlerinize devam edebilirsiniz. Ayrıca gezdiğiniz siteler IP adresinizi VPN makinesinin IP adresi olarak görecek ve sizde gizlenmiş olacaksınız.

Biz ise VPN altyapısını kullanarak, istediğimiz internet sitesine aracı bir bilgisayar yani VPN ile ziyaret etmek istiyoruz. En önemli nokta VPN kullanmak yasal yani dünyada ve ülkemizde de bir suç teşkil etmiyor.

Ülkemizde bugüne kadar 2 yıldan fazla süren YouTube engeli başta olmak üzere birçok engellemede kullandığımız proxy veya dns değiştirme yöntemleri, 22 Kasım 2011 sonrası çalışmayacak ve kara listedeki 75bin e yakın siteye erişim duracaktır. İşte bu noktada VPN in hızlı yükselişi beklenen bir durumdur.





Как смотреть Hulu.com и слушать Pandora Radio, Last.fm из России

Проблема использования данных сервисов заключается в том, что они не предоставляют контент для русских пользователей (либо требует за это плату). Сервисы очень качественные и терять к ним доступ не очень хочется, но и платить деньги за доступ к ним пока я не готов. Поэтому будем искать как получить к ним доступ без вложений денежных средств.  Вариантов на самом деле я нашел не много это либо 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.